horoscop TV

Hai sa avem o legatura permanenta!
Inscriete la newsletter-ul nostru

Trimite
Camelia

Horoscop.tv
cu Camelia Patrascanu

Alerte si avertizari astro
Fii pregatit pentru orice situatie. Inscriete acum lsi nimic nu te va lua prin surprindere
TRIMITE
suna-ma
1456
Intra in legatura cu Camelia si afla ultimele noutati direct pe telefonul tau
CONSULTATII ASTRO
solicitati Cameliei o consultatie astrologica.
WORKSHOP-URI SI CURSURI

18.06.2013 - Comunicare eficienta in cuplu

24.06.2013 - leucrfbh ltuhv ntfsvg jhsrbyvt...

01.07.2013 - Cum sa ne gestionam eficient

vezi toate workshop-urile si cursurile >>
public speaking
vezi calendarul urmatoarelor intalniri publice cu Camelia
BALANTA

01.01.2014 - 31.12.2014

Serviciu 2

Horoscop Balanta - Horoscop 2014

Horoscop Balanta - Horoscop 2014 este un horoscop general, care va fi inlocuit la finalul anului 2013 cu  Horoscop Balanta – Horoscop 2014 – Horoscop Dragoste, horoscopul detaliat pentru dragoste, zodia Balanta

Complicat anul 2014! Încă de la începutul anului traversaţi mari tensiuni în iubire, dar şi în zona căminului și a familiei. Prima luna din an este dificilă pentru voi, iar dacă nu știți s-o gestionați, tot anul 2014 va sta sub vibrația acestei prime luni. Căminul, casa, afacerile de familie sunt în atenția voastră chiar de la început de an, dar de fapt rămân o preocupare pentru voi măcar până în luna iulie. Este un context delicat. Pe parcursul primăverii trebuie să alegeți de fapt ce vreți și pe cine vreți în viața voastră.

Indiferent cum stați la capitolul relație conjugală (sau legătură sentimentală), planetele vă pot face să aveți mai mult curaj decât este cazul atunci când decideți o ruptură, când vă exprimați niște pretenții, niște exigențe. Este adevărat că trebuie să vă conturați poziția, însă în același timp trebuie să fiți foarte realiști când spuneți: ”Nu mai vreau! Nu mai pot!” sau „Pleacă!” Asta în sensul că, după ce o spuneți s-ar putea să nu vă fie foarte ușor să suportați singurătatea (zodia voastră oricum nu se împacă foarte bine cu singurătatea) și să constatați după aceea că tot voi sunteți cei care spuneți: ”Dar hai să mai încercăm! Hai să mai vedem!” Nu prea sunteți convingători.

Se poate spune mai curând că sunteţi foarte impulsivi în primele 7 luni ale anului 2014. E adevărat că sentimentele sunt extrem de puternice, de năvalnice, de contradictorii și nu prea puteți să vă opuneți lor. Trebuie să le lăsați să treacă prin inima voastră, dar și să le constatați lucid chiar dacă nu le puteți opri. Poate ar fi bine să explicați cum stau lucrurile și să recunoaşteţi că sunteți și voi uluiți de intensitatea trăirilor voastre. Să admiteţi că nu reușiți să luați o decizie în legătură cu viața voastră sentimentală, cu poziția voastră conjugală și cu dorințele voastre legate de relații. Lucrurile se vor mai lămuri, se vor mai decanta abia în iunie și iulie când astrele vă ajută să înțelegeți cine sunteți voi și care sunt nevoile voastre, necesitățile voastre afective în cadrul unei relații. Abia după acea puteți să spuneți: ”Eu asta vreau! Asta sunt, deci asta vreau și asta mi-ar face mie bine în relație! Dacă nu se poate, atunci iată cum văd eu o separare!” Este posibil să se pună problema unei distanțări chiar în cazul în care continuați relația. Așa că este un an foarte important în plan relațional.

Pe de altă parte, 2014 vă invită să fiți foarte economi. Chiar dacă veți câștiga bani, pledează mai curând pentru o siguranță financiară și un platou al câștigurilor (să nu mai existe fluctuații financiare). În niciun caz să nu cheltuiți nechibzuit. Trebuie să fiți prudenți cu banii. În al doilea rând, 2014 vă invită să fiți mai generoși în munca voastră, să vă ocupați mai mult de colegii voștri, să vă placă mai mult mediul în care lucrați, să puneți accent mai mult pe relații umane și pe comuniune sufletească, pentru că, până la urmă, orice profesie este valoroasă pentru că prilejuiește întâlniri cu semenii.

Horoscop Balanta - Horoscop 2014 este un horoscop general, care va fi inlocuit la finalul anului 2013 cu  Horoscop Balanta – Horoscop 2014 – Horoscop Dragoste, horoscopul detaliat pentru dragoste, zodia Balanta

 

Va rugam sa completati campurile de mai jos
DATA NASTERII
ORA NASTERII  
*ora si minutul trebuie sa fie cat mai exacte. Daca era in vigoare ora de vara la data nasterii tale, si la locul nasterii tale, scade o ora din ora stiuta.
*Daca nu sti la ce ora te-ai nascut, poti apela la un astrolog
LOCUL NASTERII pentru cei nascuti in Romania sau Republica Moldova
Daca locul tau de nastere nu este in Romania, R.Moldova, sau nu figureaza in baza noastra de date, CLICK aici