horoscop TV

Hai sa avem o legatura permanenta!
Inscriete la newsletter-ul nostru

Trimite
Camelia

Horoscop.tv
cu Camelia Patrascanu

Alerte si avertizari astro
Fii pregatit pentru orice situatie. Inscriete acum lsi nimic nu te va lua prin surprindere
TRIMITE
suna-ma
1456
Intra in legatura cu Camelia si afla ultimele noutati direct pe telefonul tau
CONSULTATII ASTRO
solicitati Cameliei o consultatie astrologica.
WORKSHOP-URI SI CURSURI

18.06.2013 - Comunicare eficienta in cuplu

24.06.2013 - leucrfbh ltuhv ntfsvg jhsrbyvt...

01.07.2013 - Cum sa ne gestionam eficient

vezi toate workshop-urile si cursurile >>
public speaking
vezi calendarul urmatoarelor intalniri publice cu Camelia
 

Biografie Camelia Patrascanu

Scurtă istorie

    Camelia vine în contact cu astrologia, copil fiind, la sfârşitul anilor ‘70, graţie mătuşii sale, care îi citeşte un horoscop chinezesc. Curiozitatea astfel trezită este alimentată mai târziu de lectura unor cărţi şi broşuri ce se găseau doar prin bibliotecile pasionaţilor. 

    Începe să le vorbească prietenelor sale pre-adolescente despre zodii, reuşind să le trezească interesul, astfel încât toată corespondenţa din adolescenţă purtată cu acestea este marcată de entuziasmul stârnit de taina astrelor. Pasiunea este întreţinută de familie, mama Cameliei copiază de mână (este perioada dictaturii) cartea “Cer si Destin” a reputatului astrolog Armand Constantinescu. Sunt zile de conversaţii minunate, când abia aşteaptă să vină de la şcoală şi să afle ce capitol a mai fost scris. 

    Din 1990 lecturile astrologice devin tot mai numeroase, datorită accesului ceva mai uşor la informaţia astrologică, trece rapid de la lecturile de popularizare la lucrări prestigioase. La începutul anilor ’90 frecventează un grup preocupat de astrologie şi metafizică.

    Din 1995, odată cu absolvirea primei facultăţi, studiul astrologiei devine zilnic. Îşi asumă rolul de autodidact, deoarece nu are de la cine să înveţe – astrologii întâlniţi i se par prea dogmatici şi cu o viziune astrologică limitativă.  

    În 1997 este susţinută de soţ să-şi dea demisia de la locul de muncă şi să se dedice exclusiv studiului. Astfel, în 1997, în 1998 şi în prima jumătate a anului 1999 îşi aprofundează studiile în astrologie, consacrându-le 10 - 12 ore zilnic, iar ca practică oferă consultaţii gratuite. După această sesiune-maraton, neîntreruptă timp de doi ani şi jumătate, îmbrăţişază profesia de astrolog. 

    Pentru că, deşi calculele se fac după poziţiile planetare, astrologia operează cu oameni, iar acestora simte să le dea, pe lângă îndrumările astrologice, soluţii pertinente la problemele lor de viaţă, Camelia reîncepe un studiu susţinut, zilnic, în autocunoaştere şi dezvoltare personală şi urmează câteva cursuri de profil. Consultaţiile astrologice devin mai complexe, iar după trei ani de studiu, oferă şi consultaţii distincte de autocunoaştere şi dezvoltare personală, dar oferă şi programe de antrenament individual pentru diverse domenii de viaţă. 

    Adeptă a perfecţionării neîntrerupte, Camelia alocă şi acum cel puţin două ore pe zi studiului astrologiei, autocunoaşterii şi dezvoltării personale, psihologiei (Camelia este si psiholog, Psihologia fiind cea de-a doua facultate absolvita) 

    După cum se poate vedea mai jos, Camelia a realizat numeroase emisiuni, profesionalismul său în media fiind unanim recunoscut, mai ales datorită susţinerii emisiunilor live fără prompter sau materiale scrise. 

    În 2007 acceptă provocarea lansată de soţul ei, aceea a unei televiziuni de astrologie on-line. În primăvara lui 2008 proiectul se concretizează sub forma siteului www.horoscoptv.ro . Site relansat, cu o formula grafică şi de conţinut îmbunătăţită, la finalul lui 2008. Site-ul se inchide definitiv in 30 noiembrie 2012.

    În 23 ianuarie 2013 apare pe web un nou site si anume www.horoscop.tv  Totodata apare si blogul www.cameliapatrascanu.ro

 

Date exacte

 

Activitate publică:
Astrolog profesionist, autorizat din 1999

Psiholog, consilier in relatii

Fondator si trainer "Scoala Relatiilor"

Membră a Asociaţiei Romane de Psihologie Transpersonala din 2003                                                                                

 

Activitate profesională:

I. Astrologie

 1.On-line, Tv, Radio

1.1 On-line

- Este vedeta www.horoscop.tv

1.2 Tv 

- Din decembrie 2013 realizeaza emisiunea "STAR ZODIAC" la Antena Stars

- Din vara lui 2012 realizează rubrica de astrologie a emisiunii "Acces direct" de la Antena 1 

- A realizat in martie-aprilie 2012 rubrica de astrologie în cadrul matinalului şi emisiunea "E scris în stele by Camelia Patrascanu" la Giga Tv 

- A realizat în iulie-noiembrie 2011 rubrica de astrologie în cadrul emisiunii "Draga mea prietenă" la Kanal D

- A realizat in iulie-septembrie 2010 rubrica de astrologie în cadrul matinalului de vară "Liber la vacanţă" la Antena 1 

- Invitata constanta (lunar, iar in ultimii doi ani bilunar)  a emisiunii "Trăieşte sănătos" de la Antena 2,  intre anii 2009 - 2012

- A realizat în martie-octombrie 2007 talk-show-ul zilnic "E scris în stele" la Euforia Lifestyle Tv

 - A realizat în ianuarie-februarie 2007, rubrica de astrologie în emisiunea “Zodia fluturelui” la  Euforia Lifestyle Tv

 - A realizat în 2006 horoscopul în cadrul matinalului de la Realitatea Tv şi este singurul astrolog care a consiliat astrologic, faţă în faţă, un preşedinte al României într-o emisiune în direct

- A realizat emisiunea  “Mesajul astrelor” la Alpha Tv Bucureşti, în 2005 şi 2006.

-  În 2003 a realizat la Etno Tv  “Astromatinal”,  emisiune zilnică  şi “Etnoastrolog”,emisiune săptămânală

1.3 Radio

- Din  2000 până în 2003 a realizat emisiunea săptămânală "Astromix" la Radio Mix Bucureşti.

 

2. Presă scrisă

- A fost în 2007 astrologul revistelor "Ioana" si "Ioana Horoscop"

- A fost în 2007 astrologul suplimentului "Life & Style" al cotidianului "Prezent"

- A fost, din 2004 până în 2006 astrologul revistei “Lumea Femeilor”

- A fost, din 2000 până în 2005, astrologul  suplimentului de week-end al cotidianului“Evenimentul zilei” şi, din 2001 până în 2003, al suplimentului lunar “Lifestyle” al aceluiaşi cotidian

- Din  2001 până în 2003 a realizat şi întreţinut secţiunea de astrologie a site-ului www.121.ro

 - În 1999  a activat ca supervizor al cursului de astrologie editat de EUROCOR, filiala ŞcoliiEuropene de Cursuri prin Corespondenţă(ESCC)

 

3. Consultaţii

Camelia are o extrem de vastă experienţă profesională, a oferit de-a lungul anilor mii de consultaţii astrologice. Din 1999 are un cabinet de consultanţă astrologică.

 

4. Cursuri şi conferinţe

A predat cursuri de astrologie. Conferenţiază pe teme legate de astrologie.

 

 

II. Psihologie, consiliere transformationala, autocunoaştere şi dezvoltare personală

1. Consultaţii, antrenamente

Beneficiază de o impresionantă experienţă, a oferit din 2002 peste o mie de consultaţii de autocunoaştere şi dezvoltare personală şi a antrenat individual sute de persoane pentru diverse domenii de viaţă.   

2. Cursuri şi conferinţe

Predă in cadrul "Scolii relatiilor" cursuri-antrenament pentru viaţă  şi cursuri de autocunoaştere şi dezvoltare personală.

Conferenţiază pe teme legate de autocunoaştere şi dezvoltare personală.

 

III.  Jurnalism

1. Radio-Tv

- În 1996 a fost realizator de emisiuni (linii) matinale, culturale şi de divertisment laRadio Europa Nova Bucureşti şi realizator al emisiunii  "Drepturile Omului" la TV Europa Nova Bucureşti

2. Presă scrisă

- În 1995 a  fost redactor la "Evenimentul zilei"

 

Apariţii mass media

Camelia a fost invitată de-a lungul timpului în emisiuni sau a dat interviuri pentru majoritatea  posturilor de televiziune şi pentru unele posturi de radio. De asemenea, a dat interviuri pentru cele mai importante cotidiene centrale dar şi pentru diverse reviste.  

Cărţi:

Este unul dintre cei mai bine vânduţi autori de cărţi de astrologie din ţară. A publicat până în prezent zece cărţi.

Va rugam sa completati campurile de mai jos
DATA NASTERII
ORA NASTERII  
*ora si minutul trebuie sa fie cat mai exacte. Daca era in vigoare ora de vara la data nasterii tale, si la locul nasterii tale, scade o ora din ora stiuta.
*Daca nu sti la ce ora te-ai nascut, poti apela la un astrolog
LOCUL NASTERII pentru cei nascuti in Romania sau Republica Moldova
Daca locul tau de nastere nu este in Romania, R.Moldova, sau nu figureaza in baza noastra de date, CLICK aici