horoscop TV

Hai sa avem o legatura permanenta!
Inscriete la newsletter-ul nostru

Trimite
Camelia

Horoscop.tv
cu Camelia Patrascanu

Alerte si avertizari astro
Fii pregatit pentru orice situatie. Inscriete acum lsi nimic nu te va lua prin surprindere
TRIMITE
suna-ma
1456
Intra in legatura cu Camelia si afla ultimele noutati direct pe telefonul tau
CONSULTATII ASTRO
solicitati Cameliei o consultatie astrologica.
WORKSHOP-URI SI CURSURI

18.06.2013 - Comunicare eficienta in cuplu

24.06.2013 - leucrfbh ltuhv ntfsvg jhsrbyvt...

01.07.2013 - Cum sa ne gestionam eficient

vezi toate workshop-urile si cursurile >>
public speaking
vezi calendarul urmatoarelor intalniri publice cu Camelia
FECIOARA

01.01.2014 - 31.12.2014

Serviciu 2

Horoscop Fecioara - Horoscop 2014

Horoscop Fecioara - Horoscop 2014 este un horoscop general, care va fi inlocuit la finalul anului 2013 cu  Horoscop Fecioara – Horoscop 2014 – Horoscop Dragoste, horoscopul detaliat pentru dragoste, zodia Fecioara

Principala problemă a lui 2014, mai ales în primele 6 luni, este cum să faceți rost de bani, cum să vă purtați cu banii voștri, cât de mult merită să luptați pentru ei, care este politica voastră financiară, care vă sunt drepturile financiare și cum să vi le apărați. Poate fi o lecție dificilă pentru Fecioare, știut fiind faptul că zodia voastră dă ființe care renunță ușor, ce se mulțumesc cu puțin și dacă e vorba de luptă aprigă, mai bine cedează.

Ei bine, lecția lui 2014 este, dimpotrivă, aceea de a învăța să vă apărați un anumit drept financiar, un anumit bun material, să fiți mai conștienți de valoarea voastră. Să nu vă lăsați călcați în picioare sau să nu lăsați pe cineva să spună că munca voastră nu este importantă sau că nu vă pricepeți și nu o faceți bine. Voi știți precis că lucrurile stau exact invers și atunci trebuie să mergeți până la capăt în apărarea voastră. Aşadar, nu este important doar să munciți bine, ci să vă și apărați munca, să știți să v-o prezentați, să v-o susțineți și uneori să v-o vindeți - mai ales acolo unde trebuie să vă apărați un onorariu, de exemplu, sau să luptați pentru o leafă mai mare (acolo unde știți precis că v-ați făcut datoria). Sunt foarte importante aceste lecții legate de bani și de apărarea drepturilor financiare în 2014. Așa că nu trebuie să dați înapoi. Rămâne de văzut însă dacă pretențiile voastre financiare sunt susținute de calitatea muncii voastre. Asta depinde de voi. Veți vedea în primăvară dacă aveți argumente suficient de serioase, în special atunci când vreți să câștigați niște bani sau să recuperați niște bani. Aceasta este una din cele mai importante lecții pe care anul 2014 vi le predă.

O altă lecţie se referă la calitatea muncii voastre, la susţinerea ei cu acte. Practic, munca voastră trebuie să fie bine argumentată, măsurabilă, să vă respectați toate angajamentele să fiţi stricţi cu protocoalele profesionale. Nu mai spun cât de importante sunt termenele de predare a unei lucrări.

Din punct de vedere sentimental, 2014 este un an în care pot exista dificultăți sentimentale tot din cauze financiare. Primăvara este exact perioada în care puteți realiza dacă nu cumva banii sunt cei care vă țin alături de partener sau țin partenerul alături de voi. Tot atunci vă puteţi da seama dacă aveți scopuri comune în cuplu. Puteţi realiza cât munceşte fiecare, dacă munciți amândoi în mod egal. Nu cumva să vă treziți că munciţi mult mai mult decât partenerul sau că nu vă apreciază munca (chiar dacă se folosește sau beneficiază de munca voastră totuși nu vă apreciază această muncă). Rămâne să stabiliți, în primul rând, cu voi înșivă, dacă vă deranjează sau nu cât muncește celălalt și în al doilea rând, ce înseamnă banul din perspectivă conjugală. Cât de mult contează pentru voi un nivel salarial asemănător. Sau dacă o diferență salarială foarte mare face să se modifice punctul de putere în cuplu. Planetele vă invită să reflectați mai mult la ce înseamnă putere personală și dacă merită să vă impuneți cu orice risc în cuplu.

 

Horoscop Fecioara - Horoscop 2014 este un horoscop general, care va fi inlocuit la finalul anului 2013 cu  Horoscop Fecioara – Horoscop 2014 – Horoscop Dragoste, horoscopul detaliat pentru dragoste, zodia Fecioara

 

 

Va rugam sa completati campurile de mai jos
DATA NASTERII
ORA NASTERII  
*ora si minutul trebuie sa fie cat mai exacte. Daca era in vigoare ora de vara la data nasterii tale, si la locul nasterii tale, scade o ora din ora stiuta.
*Daca nu sti la ce ora te-ai nascut, poti apela la un astrolog
LOCUL NASTERII pentru cei nascuti in Romania sau Republica Moldova
Daca locul tau de nastere nu este in Romania, R.Moldova, sau nu figureaza in baza noastra de date, CLICK aici