horoscop TV

Hai sa avem o legatura permanenta!
Inscriete la newsletter-ul nostru

Trimite
Camelia

Horoscop.tv
cu Camelia Patrascanu

Alerte si avertizari astro
Fii pregatit pentru orice situatie. Inscriete acum lsi nimic nu te va lua prin surprindere
TRIMITE
suna-ma
1456
Intra in legatura cu Camelia si afla ultimele noutati direct pe telefonul tau
CONSULTATII ASTRO
solicitati Cameliei o consultatie astrologica.
WORKSHOP-URI SI CURSURI

18.06.2013 - Comunicare eficienta in cuplu

24.06.2013 - leucrfbh ltuhv ntfsvg jhsrbyvt...

01.07.2013 - Cum sa ne gestionam eficient

vezi toate workshop-urile si cursurile >>
public speaking
vezi calendarul urmatoarelor intalniri publice cu Camelia
GEMENI

01.01.2014 - 31.12.2014

Serviciu 2

Horoscop Gemeni - Horoscop 2014

Horoscop Gemeni - Horoscop 2014 este un horoscop general, care va fi inlocuit la finalul anului 2013 cu  Horoscop Gemeni – Horoscop 2014 – Horoscop Dragoste, horoscopul detaliat pentru dragoste, zodia Gemeni

 

Prima jumătate a anului este splendidă sub aspect financiar. Este vorba de posibilitatea înmulţirii banilor câștigați cu sudoare frunții - câștigurile lunare, ce vin de pe urma muncii voastre imediate, prezente. Nu e vorba de banii pe care îi puneți deoparte, de cei pe care îi tezaurizaţi. Planetele vă recomandă să profitaţi de conjunctura astrală minunată care vă favorizează până la jumătatea lui iulie. E bine s-o folosiți din plin pentru că se repetă abia peste 12 ani și promite pentru prima parte a anului câștiguri frumoase din munca voastră. Vorbim de o muncă pe care se pare c-o faceți cu foarte mare plăcere (cel mai curând munca depusă la serviciu), dar poate fi o muncă la care vă înhămaţi în 2014 (şi e bine să identificaţi o muncă în plus faţă de serviciu). Aici sunt două posibilităţi: ea corespunde unui talent de care știți din copilărie. sau este o activitate pentru care ați căpătat o îndemânare excepţională. Se poate spune că sunteți făcuți pentru acea muncă, chiar dacă ea nu se bazează pe un talent de care ați fi știut până acum. Oricum ar fi, munca este plăcută, este ușoară, iar banii vin într-un mod automat.

După jumătatea verii încolo, sunt avantajaţi Gemenii studioși care mai au să-și dea niște examene. Dar şi cei care poate chiar acum se gândesc să se înscrie la un curs, la o școală importantă, o școală cu prestigiu ce le poate aduce o diplomă onorantă, o diplomă recunoscută dar și funcțională.

Planetele vă recomandă să vă faceți treaba foarte bine pe tot parcursul anul, dar se pare că prima jumătate a anului este foarte importantă - poate pentru că șefii sunt cu ochii pe voi, poate pentru că vă poate face celebri munca bună pe care o faceți și rezultatele minunate pe care le aveți. Așa că, la treabă! – pentru că după aceea vor veni mai ales laudele.

Anul 2014 este complicat din punct de vedere sentimental și vi se recomandă să fiți prudenți, în special atunci când riscați să fiți luați de val - pentru că este foarte posibil. În prima jumătate a anului veţi avea sentimente foarte puternice, veţi răspunde la provocări. Este posibil ca o persoană sau mai multe să vă curteze și voi să nu știți cum să procedați.  Ei bine, pe perioada primăverii aveţi şansa să vă lămuriţi în legătură cu intențiile acelei (acelor) persoane și mai vedeți dacă este cazul să marșați. Pentru Gemenii căsătoriți există un risc uriaș pentru flirt și chiar relație adulterină.

Horoscop Gemeni - Horoscop 2014 este un horoscop general, care va fi inlocuit la finalul anului 2013 cu  Horoscop Gemeni – Horoscop 2014 – Horoscop Dragoste, horoscopul detaliat pentru dragoste, zodia Gemeni

 

Va rugam sa completati campurile de mai jos
DATA NASTERII
ORA NASTERII  
*ora si minutul trebuie sa fie cat mai exacte. Daca era in vigoare ora de vara la data nasterii tale, si la locul nasterii tale, scade o ora din ora stiuta.
*Daca nu sti la ce ora te-ai nascut, poti apela la un astrolog
LOCUL NASTERII pentru cei nascuti in Romania sau Republica Moldova
Daca locul tau de nastere nu este in Romania, R.Moldova, sau nu figureaza in baza noastra de date, CLICK aici